Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Huszárok A Döntés című kiállításon Március 15-én Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 15.
ImageMárcius 15-én délután egy órakor a Fehérvári Huszárok Egyesülete látogatja meg a kiállítást a Csók István Képtárban. Az eseményen Ampli Ferenc, hagyományőrző huszár őrnagy, parancsnok mesél a huszárság történetéről, majd a hagyományőrzők a vendégekkel közösen tekintik meg a tárlatot. A program keretében lesz lehetőség közös fotót készíteni a huszárokkal is. Az eseményen a részvétel ingyenes.
Tovább...
 
Szigli László-képek Kisfaludon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 10.
Szigli László székesfehérvári kortárs festőművész emlékkiállítása nyílik pénteken a Kisfaludi Közösségi Házban. A tárlatot Arató Antal ajánlja a látogatók figyelmébe.
Tovább...
 
Márciusi programok a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 10.
Nemzetünk jövőjéről, a keresztény élet örömeiről és az operák világáról szóló érdekes előadásokat szerveznek márciusban a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Ugyancsak szeretettel várják a közönséget az Egyházmegyei Ki Mit Tud? nyilvános elődöntőire, továbbá az Útkereső Filmklub vetítésére.
Tovább...
 
Vivaldi-est a Csók István Képtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. március 10.
ImageAz ismert olasz zeneszerző, Antonio Vivaldi concertói lesznek hallhatóak március 12-én, vasárnap 18 órakor a Csók István Képtárban. A koncertre érkezőknek lehetőségük nyílik A DÖNTÉS című kiállítás megtekintésére is. A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Pompeji Gorsiumba költözik Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft.   
2017. március 10.
ImageNagyszabású, látványos kiállításra készül a Szent István Király Múzeum: a Pompeji – Élet és halál a Vezúv árnyékában című tárlat bemutatja az egykor virágzó város katasztrófáját, az ott élt emberek életét, mindennapjait, kikapcsolódási szokásait, a gladiátorok világát. A kiállítás – amelynek törzsanyaga a romváros feltárásának anyagát őrző Nápolyi Régészeti Múzeumból érkezett Magyarországra - a táci Gorsium látogatóközpontjában március végétől lesz látogatható.
Tovább...
 
Brilly Pat: Az elátkozott skót duda Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 09.
Ha igaz a mondás, hogy egységben az erő, akkor a nővéreimre és rám ez többszörösen igaz, mert hárman lennénk. Mi vagyunk a Béta trió. Segítetek nekünk megoldani a következő rejtélyt?(Könyvajánló)
Tovább...
 
Claire Bidwell Smith: Az öröklés szabályai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 08.
A halált, a gyászt és a veszteséget öt lépésben engedjük közel magunkhoz: elutasítás, düh, alkudozás, depresszió és belenyugvás. Erre az öt jelképes fejezetre oszlik Claire Bidwell Smith könyve is, amelyben felidézi a szülei halála árnyékában eltelt fiatalságát, majd azt az utat is, amelyet e súlyos teherrel a lelkében megtett.(Könyvajánló)
Tovább...
 
Nőnapi köszöntés a Szimfonik Táncdalfesztivállal Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. március 08.
ImageA több alkalommal is nagy sikert aratott Szimfonik Táncdalfesztivállal ajándékozta meg a székesfehérvári hölgyeket az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a közelgő Nőnap alkalmából. Az Alba Regia Sportcsarnokban rendezett teltházas eseményen Vargha Tamás honvédelmi miniszterhelyettes, a város országgyűlési képviselője köszöntötte a közönséget a város nevében.
Tovább...
 
Előadás lesz a babaházak babaporcelánjairól Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. március 07.
A Hetedhét Játékmúzeum újra könnyed tudományos programra invitálja ifjú látogatóit és a családokat. A Játék Szalon következő előadásán, jövő kedden Balla Gabriella művészettörténész avatja be az érdeklődőket a babaporcelánok, játékszerek titkaiba. A teadélutánra mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Zenei meghallgatás a Kodály Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Kész - Varga Mónika   
2017. március 07.
ImageA Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola március 7-én és 8-án 14.30 és 17.30 óra között zenei meghallgatásra várja mindazon nagycsoportos óvodásokat, akik az intézmény ének-zenei tagozatára jelentkeznek.
Tovább...
 
Ismét színpadon a nagysikerű Szimfonik Táncdalfesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. március 07.
ImageA fehérváriak körében nagyon jó visszhangja volt annak a Szimfonik Táncdalfesztiválnak, melyet az Alba Regia Szimfonikus Zenekar vitt színpadra tavaly olyan neves előadókkal, mint Szulák Andrea, Malek Andrea és Gájer Bálint.
Tovább...
 
<< Első < Előző 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3136 - 3146 / 6234